0332.413.401

S.O.S. Fertilitatea


Mediul si vremurile cu care suntem contemporani au venit la pachet cu unele schimbari majore. Unele se inregistreaza ca schimbari benefice. Tehnologiile de comunicare, de exemplu, sunt in plin avant si evolueaza continuu. Suntem mai interconectati ca niciodata. Nu mai exista distante lungi de acoperit. Comunicarea cu orice colt a lumii a devenit aproape instantanee. Insa nu toate aceste schimbari au adus lucruri pozitive. Exista, mai nou, o serie de boli si afectiuni, denumite generic "ale secolului XXI". Paradoxal, desi medicina si cercetarea cunosc noi progrese si descoperiri aproape zilnic, organismul uman pare din ce in ce mai fragil si mai vulnerabil la agentii patogeni. Astfel, conform unui studiu recent, s-a ajuns in situatia ca aproape jumatate dintre barbati sa prezinte dificultati mai blande sau mai serioase de fertilitate si procreare.

5

Asadar, tabloul general nu se prezinta deloc in culori vesele. Iar cauzele care duc la aceste probleme sunt din belsug. Traim in viteza, slalomam printre sarcini si responsabilitati, nu mai avem ragaz sa ne tragem sufletul. Asa ca nu e un motiv de mirare ca organismul dezechilibrat perturba fertilitatea mai ales atunci cand tindem sa abuzam de:

Alcool: Dusmanul principalul dusman al fertilitatii masculine. De aceea, in Rusia, unde se inregistreaza un declin vertiginos al natalitatii, consumul de diverse bauturi (preferabil spirtoase) e sport national si o adevarata religie. Exista chiar unele temeri ca, in acest ritm, tara se indreapta catre autoexterminare in cateva decenii. Alcoolul in abuz insa e plin de "cadouri' pentru sanatate. Duce la nastere de copii cu retard si malformatii congenitale. Viitoarele generatii sunt expuse unor pericole cat se poate de reale.

Tutun: Nu cred ca mai e nevoie sa descriu aici in detaliu ca tutunul e nociv si daunator. Si da, ati ghicit, se infige si influenteaza si capacitatea de reproducere. E factor principal pentru declansarea impotentei vasculare si dereglarea activitatii hormonale. Calitatea spermei la fumatori se afla sub standardele normale (contine mai putini spermatozoizi si cu o motilitate mica). De asemenea, cantitatea de sperma e in volume mai scazute fata de cea de la nefumatori.

Alimentatie: Desi, spre deosebire de femei, pe barbati nu prea ii intereseaza si nu prea dau atentie la ce pun in farfurie si mananca, alimentatia nesanatoasa sau deficitara poate apasa greu asupa fertilitatii. Este un subiect extrem de problematic pentru barbati, care sunt mult mai putin atenti la ce si cat consuma decat femeile. In special, alimentele de tip fast-food, bazate in principal pe carne si alimente puternic imbogatite sintetic, sunt un inamic al echilibrului hormonal la barbati si, automat, al capacitatii de reproducere.

 

Sexualitatea necontrolata: a ajuns o adevarata problema in ultimele decenii, de cand pornografia si uriasa "industrie a sexului" au ajuns sa inculce tipare eronate de comportament la barbati. Exploziile de "virilitate" cu multe relatii pasagere si la intamplare, insotite de abuz de sex (sustinute de substante chimice cu rol de stimulare care sunt tot mai accesibile) si cu ejaculari dese altereaza, mai ales in timp, calitatea spermei. La barbatii care ejaculeaza frecvent s-a observat o scadere a calitatii spermei, element care ameninta serios potentialul de procreare.

 

Sedentarismul: este o problema atat de des intalnita, incat nici nu mai este luata in discutie. Multi barbati nu realizeaza ca drumurile si agitatia zilnica, oricat de intense, nu inlocuiesc efortul fizic. Din cauza sedentarismului, organismul tinde sa intre intr-un soi de amortire, secretia de hormoni masculini (testosteron) se diminueaza, afectand grav procesele de producere a spermatozoizilor.


Tine-ti viata sexuala permanent in priza pentru a evita neplacerile

Rolul pastilelor Semen Plus


Semen Plus se bucura de o eficienta dovedita. In plus, formula de ingrediente din compozitie e complet naturala. Ca supliment alimentar, a fost conceput sa includa vitamine si minerale in ingredientele sale, elemente ce ajuta la prezervarea sanatatatii spermatozoizilor si care genereaza marirea volumului de sperma la ejaculare.

Desigur ca toate ingredientele din reteta Semen Plus sunt parti constituente din alimente sau vitamine. Ce e special la aceste suplimente, e ca s-a gasit dozajul perfect la cantitati pentru a stimula productia de spermatozoizi si de a "curata" lichidul seminal de impuritati si elemente ostile fertilitatii.


Semen Plus nu reprezinta o amenintare in urma actiunii pe care o produce. Nu exista contraindicatii sau posibilitatea aparitiei unor reactii adverse.


6

Ingredientele au fost selectionate si combinate pentru a feri organismul de efecte neplacute.

 

Nu o sa insiram lista de ingrediente aici. Poate fi citita pe flacon.

 

Vitaminele si extractele naturale din compozitia Semen Plus au rol cunoscut in contracarea fertilitatii slabe si contribuie eficient in sporirea cantitatii de sperma ejaculata.

 

Formula imbatabila continuta in Semen Plus cauta sa tina efectele in balanta, concentrandu-se pe aspectele ce tin de ejaculare si orgasm. Recomandarea noastra e sa incercati aceste suplimente cu toata increderea. Ganditi-va la ele ca la un stimulent. Un stimulent care va regleaza unele aspecte legate de ejaculare, orgasm si placere si unele aspecte legate de sanatatea fertilitatii si a reproducerii.



Alege un regim alimentar sanatos si utilizeaza suplimentul Semen Plus

Atentie la stilul de viata !


Sunt o multime de posibilitati. Am vorbit de fenomenul general, a vorbit de cauze. Am analizat unde gresim in stilul de viata atunci cand fertilitatea ne este afectata. Acest gen de afectiuni sunt greu de prevazut si de controlat. Exista totusi o serie de masuri ce poti fi luate pentru a preveni sau diminua efectele unei fertilitati precare. Reducerea nivelului de stres, renuntarea la fumat sau micsorarea numarului de tigari fumate pe zi. Iesiti afara si faceti miscare. Miscarea are un rol vital pentru mentinerea nivelului de sanatate general, nu numai in privinta procrearii si fertilitatii

 

Lasati-o mai moale cu alcoolul si nu mai faceti abuz. Tensiunile in cuplu care apar in urma imposibilitatii de a avea un copil sporesc daca la situatia deja deteriorata, mai si apareti la 5 dimineata acasa, incoerent, sifonat, cu chef de scandal si duhnind a bautura.

 

Tineti-va pornirile sexuale in frau si nu ajungeti in situatia de a fi obsedat de sex. In afara de impactul psihologic, volumul de sperma ejaculat sufera diminuari si afecteaza negativ nivelul fertilitatii.

7

Semen Plus, impreuna cu un regim alimentar sanatos, pot garanta sanatatea ta !

Ce iti mai recomandam !


Chiar daca ceasul biologic al femeilor ticaie mai tare atunci cand vine vorba de fertilitate, nici cel al barbatilor nu sta pe loc. Varsta reprezinta un factor de risc pentru infertilitatea masculina. Spre deosebire de femei, in cazul carora ceasul biologic este ireversibil pentru fertilitate, barbatii au sansa de a intoarce norocul in favoarea lor, chiar si dupa trecerea anilor.

 

Barbatul este capabil sa produca spermatozoizi toata viata, insa calitatea spermei si nivelul de testosteron scad odata cu varsta si ingreuneaza sansele de a mai concepe copii. Volumul, motilitatea, morfologia sau calitatea spermei scade odata cu etatea. Chiar daca barbatii sunt fertili, riscurile ca bebelusii sa fie nascuti cu malformatii congenitale si alte probleme grave de sanatate sunt foarte mari.

 

Atentia barbatilor trebuie sa se concentreze pe combaterea principalilor factori de risc care afecteaza fertilitatea. Adoptarea unei diete sanatoase, renuntarea la vicii, reluarea si mentinerea unei greutati normale reprezinta cateva dintre cele mai importante metode prin care se sporeste fertilitatea barbatului.

 

Dieta - joaca un rol decisiv in tratarea infertilitatii la barbati. Practica a aratat ca un regim alimentar echilibrat, fara carne, dar cu multe lipide si proteine din nuci, seminte de dovleac si de floarea-soarelui, soia, naut, linte, tinut vreme de minimum 6 luni, este foarte eficient in redobandirea capacitatii de procreare.

8



Printre alimentele-medicament pentru barbati amintim: telina cruda (radacina si frunzele), ceapa, usturoiul, semintele de susan, nautul, laptele de capra, galbenusul de ou fecundat, uleiul de masline virgin, cerealele integrale. Efortul fizic bine dozat (asa incat sa nu duca la epuizare) si facut constant este un tonic hormonal extraordinar.

Exercitiile fizice favorizeaza cresterea secretiei de testosteron (hormonul masculin care determina sinteza spermei), elimina surplusurile de greutate (care pot afecta potenta si fertilitatea), confera o stare de tonus psihic, care este un adevarat elixir de masculinitate.


ACASA
DETALII
COMANDA
CONTACT
Crafted by SHEN MEDIA © 2015